– EN KONTANTHJÆLPMODTAGERS BEKENDELSER

OM

Jeg har brug for at dele mine oplevelser, tanker og følelser om det at bebo det øde og golde kontanthjælpsland. Jeg har brug for det for min egen skyld, men jeg har også et stort håb om, at andre kan få glæde af mine skriverier. beprettyplease.dk henvender sig ikke kun til jer, der bebor landet sammen med mig, men er for alle, der er interesserede i, hvad der foregår i vores lille kontanthjælpsland, og hvordan det hænger sammen med det, der sker i vores samfund i øvrigt.

Min blog blev mest af alt til for at fastholde mig i mit løfte til mig. Et løfte om at skrive om de hændelser i kontanthjælpsland, der ændrede den, jeg var for evigt.

Jeg håber I tager godt imod min blog og har lyst til at bidrage med jeres egne historier, kommentere på mine og dele, dele, dele, så vores historier kommer så vidt omkring som muligt. Det er på tide, at vores stemmer bliver hørt. Vores personlige historier er ikke kun personlige historier — de er politiske.

Velkommen til beprettyplease.dk, der også har sin egen Facebook side.