Citat af Hanne Reintoft: "Samfundets ihærdige tvangsaktivering af de ledige er en fuldstændig bevidst taktik, som skal skabe en stor uorganiseret arbejdsstyrke, der skal knokle til en lav løn uden rettigheder." Originalfoto: pixabay.com. Fotoillustration: Maria Busch
Dagens citat af Hanne Reintoft: "Samfundets ihærdige tvangsaktivering af de ledige er en fuldstændig bevidst taktik, som skal skabe en stor uorganiseret arbejdsstyrke, der skal knokle til en lav løn uden rettigheder." Originalfoto: pixabay.com. Citatillustration: Maria Busch“Samfundets ihærdige tvangsaktivering af de ledige er en fuldstændig bevidst taktik, som skal skabe en stor uorganiseret arbejdsstyrke, der skal knokle til en lav løn uden rettigheder.”

Hanne Reintoft – født Hanne Beha Erichsen (1934) er en højtelsket dansk socialrådgiver, forfatter, brevkasseredaktør på “Ugebladet Søndag” og tidligere medlem af Folketinget.

Hanne Reintoft har altid været en forkæmper for de svageste i vores samfund. Hun var med til at stifte Mødrehjælpen af 1983 og var i en årrække redaktør på DR’s sociale brevkasse “Hvad er min ret og hvad er min pligt”. Reintoft har haft et stort antal tillidsposter bl.a. som medlem af Etisk Råd og har modtaget endnu flere udmærkelser for sit utrættelige virke.