Citat af Bob Dylan fra sangen "Masters of War": "Let me ask you one question is your money that good Will it buy you forgiveness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul". Originalfoto: pixabay.com Citatillustration: Maria Busch
Citat af Bob Dylan fra sangen "Masters of War": "Let me ask you one question is your money that good Will it buy you forgiveness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul". Originalfoto: pixabay.com Citatillustration: Maria Busch“Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgiveness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul”

Bob Dylan – født Robert Allen Zimmerman (1941) er en amerikansk sanger og sangskriver. Han er formodentlig én af de musikere i det 20. århundrede, der har haft størst indflydelse på vestlig musik og kultur.

Han har modtaget et hav af priser og anerkendelser – senest Nobelprisen i litteratur, som han modtog i 2017.

Det er mig helt umuligt at vælge mit yndlingsnummer med Bob Dylan. Når jeg tror, jeg har fundet mit yndlingsnummer, så skifter jeg mening, når jeg hører et andet. Dog har numrene “Positively 4th Street”, “Sara”, “Forever Young” en særlig plads i mit hjerte.

Citatet er fra sangen “Masters of War” fra albummet “The Freewheelin’ Bob Dylan”, 1963.

Bob Dylans officielle hjemmeside